12.04.2011
Vyskúšali sme spôsobom Sous Vide upravenú argentínsku sviečkovú. Kedže sám pracujem dlhé roky v gastronómii, bol som veľmi zvedavý ako to vypáli.... A bolo to fantastické!!!!!! Mäso malo nádhernú štruktúru, chuť,krásnu farbu - doslova kričalo na tanieri: zjedzte ma!! Tak sme aj urobili, a priznám sa že dosť pahltne, lebo ten pokrm bol naozaj dokonalý.Ešte nikdy predtým som nejedol týmto spôsobom pripravené jedlo a môžem naozaj len doporučiť ako hosťom, tak aj majiteľom gastro prevádzok aby sa začali o túto technológiu zaujímať. Takto upravené potraviny si zachovávajú všetky svoje kladné vlastnosti a chute. Nehovoriac o zdravotných výhodach oproti všetkým vysmážancom, černohorcom, smažákom . . . . Martin z Bratislavy
Mám rada svoj SUPREME. Používam ho pravidelne. Jednoduchá- rýchla obsluha a na koniec perfektný výsledok. Jana Melody / Quelp Ontario
Môj Sousvide Supreme –výborný . Steak alebo morčací rezeň- lepší som nikdy nejedol. W.Barnard/ Houston
Ďakujem, že ste niečo také vyrobili, podstatne sa zlepšila kvalita môjho života. Travis Petr / Decatur GA