Kurací steak plnený špenátom a syrom .
Suroviny : kuracie prsia 160 gr
čerstvý špenát cca 5 lístkov
niva, alebo gryuere syr / min.50 % tuku
olivový olej
Postup : kuracie prsia jemne naklepeme pod fóliou
do stredu vložíme umyté špenátové listky a na ne položíme na drobno rozdrobený syr.
Mäso preložíme a jemne na okrajoch spojíme tlakom prstov.
Na olivovom oleji pri teplote max.90 st. mäso z jednej strany pod pokrievkou jemne opečieme až kým na povrchu sa neurobí "mliečny " povlak . Vtedy sa už spojili obidve plochy mäsa.
Takto pripravený steak vložíme do sáčku a zavákuujeme.
Varíme pri teplote 72 st / 22 min.
Podávame s cestovinou , alebo zemiakmi
Doporučené omáčky - syrová, jemná cesnaková, rizlingovo-vínová